Loading map...
 Home    Dieter Sodaro

Dieter Sodaro

Email
bradlycallery@zoho.com
Dieter Sodaro

About

Hogyan játsszák a pókeret?

Kétféleképpen is megteheti: indítsa újra a vásárlást, ingyen! Mi történik, ha elveszíted a korai szakaszban? Ez az egyik személyes dolog. Tehát, amikor 5-10 játékot játszom online (általában a nap közepén), csak a pénzt aggódom, nem a potenciális nyereséget. Hagyja lovagolni – Ön kockáztatja a maximális 0 – 0. Az én esetemben utálom azt az elképzelést, hogy a veszteségeim egyre nagyobbak lesznek, minden kézzel, amivel a versenyen vagyok. Ha nem szereted azt a kockázatot, hogy az utolsó ember leszel a végső asztalnál, ne menj Vegasba – online pókerezz ingyen.

Vagy úgy gondolja őket, mint az a srác, aki hajlandó blöffölni, ha erős kezet tart. Ha olyan, mint én, akkor valószínűleg úgy gondolja, hogy egy jó ingyenes póker játékok magyarul játékos, mint valaki, aki játszhat bármilyen játék a kártyákat. Sokkal könnyebb pihenni, és lépést tartani az áramlással, amikor a készségeid olyan jóak, hogy a legrosszabb esetben mindig győzelem Mindig tudja, mit kell tennie, és nem sokszor bosszantja az új helyzetek.

Az ellenfeled jól ismerete gyakori a játékosok körében, akik meg akarják tartani az élvonalukat, és a legtöbbünknek jó ötlete van arról, hogy mit csinálunk, amikor leülünk egy játékra. Mégis van különbség tudni, hogy mit csinálsz, és eldönteni, hogy a lehetséges játékok közül melyik a legjobb lehetőség. Néha nem tudsz sokkal jobb, mint a legjobb játékos, vagy tudod, hogy a kártyák egyike sem működik az Ön számára, és meg kell, hogy a legtöbbet hozza ki az összecsukással – egy készség, hogy kevés póker játékos képes elsajátítani.

Ezért meg kell győződnie arról, hogy a tétjeit a megfelelő típusú versenyre helyezi, és hogy ez segít nyerni. Az összes versenyt a pókerterem tulajdonosa rendezi. Sok pókerteremben van egy automatizált verseny rendszer, ahol játszhat anélkül, hogy gyorsnak kellene lennie. A nap végén jön le, hogy mennyi pénzt akarsz játszani, és mit akarsz nyerni. Szeretnék egy olyan játékot, amelyben a lehető legkevesebb fogadási kör van.

Megtanultam pókerezni a PokerStars freerollokon keresztül. Az első freeroll, amit valaha játszottam, az Aces volt Hogyan válasszunk egy könnyen megtanulható játékot? A következő lépés a pot mérete. A potot a kártyák elosztása előtt fogadják. Például, ha a kereskedő 10 dollárt fogad, a pot 50 dollár lesz. A pot mérete általában a játékosok által fogadott teljes összeg felének felel meg.

Ha nem, akkor legalább sok ötletet kapsz, hogyan lehet javítani a játékot, és hogyan lehet a valódi szakemberek nagy pénzt keresni a pókerből. Meg fogom írni a WSOP-on a póker elit által használt leggyakoribb lépéseket, és remélem, hogy javítom a pókerjátékot.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.